web counter Καθαρισμός Σπιτιού – Booking
 

Καθαρισμός Σπιτιού

https://maids.gr/booking/wp-content/uploads/2022/10/pngwing.com4_.png
maids
Οικιακή βοηθός

Δεν έχετε ποτέ μια δεύτερη ευκαιρία να κάνετε μια πρώτη εντύπωση, επομένως εμπιστευτείτε μας για να σας βοηθήσουμε να εντυπωσιάσετε με έναν καλά συντηρημένο καθαρό χώρο.

Το ξέρουμε ότι έχετε απαιτήσεις ,και θέλουμε να έχετε απαιτήσεις

Αν θέλετε ένα πιο καθαρό σπίτι πιο συχνά χωρίς δουλειά, η ομαδα του Maids.gr είναι έτοιμη να σηκώσει τα μανίκια και να βγει στο δρόμο. Θα κάνουμε το σπίτι σας πιο καθαρό και πιο υγιεινό από ποτέ σε τιμές που μπορεί να είναι πιο αποδοτικές από ό,τι φανταζόσασταν. Αυτό σημαίνει ότι το σπίτι σας μπορεί να έχει λιγότερη βρωμιά, μικρόβια και βρωμιά πιο συχνά σε μια τιμή που καθιστά τις υπηρεσίες καθαριότητας μια σοφή επένδυση.
Ενώ η υπηρεσία καμαριέρας μπορεί να φαίνεται πολυτέλεια, όταν σκέφτεστε τα πλεονεκτήματα, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι οι υπηρεσίες καθαρισμού οικιακής καθαριότητας μπορεί να σημαίνουν περισσότερα από ένα καθαρό σπίτι. Η απόδοση της επένδυσής σας περιλαμβάνει ένα καθαρό και τακτοποιημένο σπίτι χωρίς όλη τη δουλειά, ένα πιο υγιεινό περιβάλλον για την οικογένειά σας και περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να απολαύσετε τα πράγματα που αγαπάτε.

Καθαρισμός Σπιτιού

Καθαρισμός Σπιτιού

Καθαρισμός Σπιτιού.Ο καθαρισμός ενός Σπιτιού  αφορά έναν από τους πλέον σημαντικούς καθαρισμούς,Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές τεχνολογίες συστημάτων καθαρισμού σπιτιων .Οι maids και η ομάδα τους είναι ειδικοί σε αρχικόυς καθαρισμόυς μετά την κατασκευή. Είτε έχετε ολοκληρώσει την ανακαίνιση, Οι έμπειρες ομάδες καθαρισμού μας , θα σας βοηθήσουν να επαναφέρετε την τάξη στο σπίτι σας για να απολαύσετε τη νέα του εμφάνιση με εναν καλο επαγγελματικο αρχικο καθαρισμο

Καθαρισμός Σπιτιού - Οικιών

Το καταλαβαίνουμε — το πολυάσχολο πρόγραμμα και οι ευθύνες σας σας κρατούν σε λειτουργία όλη την εβδομάδα. Όταν πλησιάζει το Σαββατοκύριακο, συχνά πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα καθαρό σπίτι και να περάσετε χρόνο με την οικογένειά σας ή άλλες δραστηριότητες. Τι θα γινόταν όμως αν μπορούσες να έχεις και τα δύο; Δύο ώρες χωρίς καθήκοντα καθαριότητας σημαίνουν μια ακόμη ταινία ή βραδιά ραντεβού. Δέκα ώρες λιγότερου καθαρισμού θα μπορούσαν να σας δώσουν χρόνο για να ξεκινήσετε ένα χόμπι, να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και να έχετε ακόμα αρκετό χρόνο για ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια.

Πείτε μας τι σας ενδιαφέρει

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣΚαθαρισμός Σπιτιού

Με τις υπηρεσίες καθαρισμού οικιακής φροντίδας, θα σας εξοικονομήσουμε ώρες καθαρισμού, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε οτιδήποτε άλλο. Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες καθαρισμού σας, έχουμε επιλογές που ταιριάζουν στο πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό σας. Θα έχετε μια αφοσιωμένη ομάδα που φτάνει στην ώρα σας και καθαρίζει το σπίτι σας γρήγορα και αποτελεσματικά, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε τη μέρα σας.

Θα σας ενδιέφερε να σας δώσουμε μια δωρεάν προσφορά ;


Σας ενδιαφέρει μια εκτίμηση;

Η εταιρία που μπορείτε να εμπιστευτείτε

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΠΙΤΙΟΎ - ΟΙΚΙΩΝ

Με τις υπηρεσίες καθαρισμού οικιακής φροντίδας, θα σας εξοικονομήσουμε ώρες καθαρισμού, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε οτιδήποτε άλλο. Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες καθαρισμού σας, έχουμε επιλογές που ταιριάζουν στο πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό σας. Θα έχετε μια αφοσιωμένη ομάδα που φτάνει στην ώρα σας και καθαρίζει το σπίτι σας γρήγορα και αποτελεσματικά, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε τη μέρα σας.

https://maids.gr/booking/wp-content/uploads/2022/10/maid-service.png

Καθαρισμός Σπιτιού μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια

Η υγιεινή προσέγγισή μας στον καθαρισμό του σπιτιού οδηγεί την υπηρεσία καμαριέρας σε άλλο επίπεδο. Η Maids.gr καθαρίζει σπίτια για περισσότερα από 40 χρόνια, επομένως έχουμε τα μοναδικά προσόντα να κάνουμε τα σπίτια πιο υγιεινά. Η υγεία και η ασφάλειά σας προηγούνται πάντα και γι' αυτό το Maids.gr είναι αφοσιωμένο στη χρήση των ασφαλέστερων προϊόντων καθαρισμού και εργαλείων για να καθαρίζουν τα πράγματα υγιεινά και λαμπερά.
Εσωτερικά και εξωτερικά, Ντουλάπια Υπνοδωματίων
Πάγκοι κουζίνας.
Πλακάκια, και άλλες επιφάνειες
Καθαρισμός καθρεπτών
Πάγκοι κουζίνας.
Πατάρια – Αποθηκευτικοί Χώροι
Αναρρόφηση σκόνης από δάπεδα
Καθαρισμός αλουμινίων, υαλοπινάκων,
Αφαίρεση χρωμάτων
Αφαίρεση αυτοκόλλητων από τα παράθυρα και τα τζάμια
Καθαρισμός σε στόρια παραθύρων
Καθαρισμός διακοπτών

Εξειδίκευση στον καθαρισμό

Χρησιμοποιώντας μόνο τον υψηλότερης ποιότητας και πιο προηγμένο εξοπλισμό καθαρισμού,εργαλεία και χημικά που διατίθενται στην αγορά, παρέχουμε μια υπηρεσία καθαρισμού που ξεχωρίζει, νοιαζόμαστε για τους πελάτες μας, γι' αυτό οι υπεύθυνοι καθαρισμού και οι υπεύθυνοι καθαρισμού εργάζονται ακούραστα για να σας παρέχουν ένα τέλειο αποτέλεσμα καθαρισμού για το οποίο μπορούμε να είμαστε περήφανοι
Παρέχουμε επίσης μια σειρά από εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού, οι οποίες περιλαμβάνουν
Γενικός καθαρισμός
Αρχικός καθαρισμός
Καθαρισμός μετακόμισης
Καθαρισμός νεόδμητου
Καθαρισμός από φωτιά
Καθαρισμός από Περιστέρια

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να λάβετε προσφορά

Οι εκτιμήσεις μας είναι δωρεάν και οι συμβουλές μας είναι απλές, ειλικρινείς και επαγγελματικές. Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε και να φροντίσουμε το σπίτι ή την επιχείρησή σας.
Katharismos.gr
https://maids.gr/booking/wp-content/uploads/2022/11/ΓΕΝΙΚΟΙ-ΚΑΘΑΡΣΜΟΙ.png
https://maids.gr/booking/wp-content/uploads/2022/11/housecleaning.png
maids
https://maids.gr/booking/wp-content/uploads/2022/11/genikoskatharismos-logo.png
Έχετε ερωτήσεις; Αναζητήστε τη βάση γνώσεών μας.