web counter Συχνές ερωτήσεις καθαρισμού γραφείων – Booking
 

Συχνές ερωτήσεις καθαρισμού γραφείων

 • Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζεται ένα γραφείο ?

  Το πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζεται ένα γραφείο είναι μια ερώτηση που μας κάνουν τακτικά. Εξαρτάται από το μέγεθος, τον αριθμό των εργαζομένων και τη φύση της επιχείρησης. Δεν υπάρχει κανόνας για το πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζεται το γραφείο σας, ωστόσο η διατήρηση ενός καθαρού και τακτοποιημένου περιβάλλοντος γραφείου ενισχύει την παραγωγικότητα και το ηθικό των εργαζομένων, επομένως ο τακτικός καθαρισμός του γραφείου θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα.

  Ο τακτικός καθαρισμός του γραφείου σας είναι απαραίτητος για τη δημιουργία ενός ωραίου περιβάλλοντος για την ομάδα και τους επισκέπτες σας
  Συνιστούμε να καθαρίζετε καθημερινά συγκεκριμένες περιοχές του γραφείου σας, προκειμένου να διατηρείται η καθαριότητα, η υγιεινή και να αφαιρείται η συσσώρευση λεκέδων, βρωμιάς και σκόνης.

  Αυτή η λίστα περιλαμβάνει:
  Κοινόχρηστους χώρους/ Αίθουσες συσκέψεων- Αυτοί οι χώροι χρησιμοποιούνται από όλους τους εργαζόμενους τακτικά, για να μειωθεί η εξάπλωση των μικροβίων, οι κοινόχρηστοι χώροι θα πρέπει να απολυμαίνονται καθημερινά, μετά από κάθε χρήση.
  Κουζίνες- Οι κουζίνες γραφείων μπορεί να λερωθούν αρκετά γρήγορα λόγω πολλών ανθρώπων που τις χρησιμοποιούν ταυτόχρονα. Συνιστούμε να καθαρίζετε μια κουζίνα καθημερινά για να διασφαλιστεί ότι δεν θα εξαπλωθούν μικρόβια από την προετοιμασία των τροφίμων και τα βρώμικα μαγειρικά σκεύη. Οι κάδοι πρέπει επίσης να αδειάζονται και να αλλάζονται τακτικά για να αποφευχθεί η παραμονή οποιασδήποτε μυρωδιάς.
  Χώροι υποδοχής- Αυτό είναι συνήθως το πρώτο μέρος του γραφείου σας που βλέπει ένας επισκέπτης, έχοντας έναν καθαρό και τακτοποιημένο χώρο υποδοχής θα δώσει μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση.
  Τουαλέτες- Λόγω του ότι πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τις ίδιες εγκαταστάσεις στο κτίριο, οι τουαλέτες στο χώρο εργασίας χρειάζονται τακτικά ξαναγεμίσματα χαρτιού υγείας, σαπουνιού και σακουλών γυναικείας υγιεινής.

 • Τι προσφερουν οι καθημερινές ομάδες καθαρισμού γραφείων μας ?

  Οι καθημερινές μας ομάδες καθαρισμού γραφείου εκτελούν τακτικές εργασίες καθαρισμού γραφείου, όπως ορίζονται στο ημερήσιο, εβδομαδιαίο, διμηνιαίο και μηνιαίο πρόγραμμα καθαρισμού γραφείου – και στη συνέχεια θα πραγματοποιούν βαθύ καθαρισμό γραφείου ή/και εξειδικευμένο καθαρισμό δαπέδου σε συμφωνημένα χρονικά διαστήματα όπως απαιτείται με τον διαχειριστή του λογαριασμού σας.

   

 • Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζεται ένα γραφείο σε βάθος ?

  Ανάλογα με το μέγεθος του γραφείου σας και, κυρίως τον αριθμό του προσωπικού, αλλά και τον αριθμο των επισκεπτών, θα συνιστούσαμε έναν βαθύ και εξειδικευμένο καθαρισμό χαλιών ή δαπέδων σε χώρους με μεγάλη κίνηση μία φορά το τρίμηνο τουλάχιστον , προκειμένου να προστατεύσετε και να διατηρήσετε την εξάρτηση και τους εσωτερικούς χώρους του γραφείου σας.

 • Πώς θα διατηρήσετε επαφή μαζί μου και πώς λειτουργεί η σχέση μας ;

  Η επικοινωνία είναι ένα τεράστιο κομμάτι της επιχείρησής μας, διατηρούμε επαφή μαζί σας ,με τακτικές επισκέψεις εποπτών στον χώρο, σας μέσω τηλεφώνου ,αλλα και email. Σας στείλνουμε email επιβεβαίωσης με ημερομηνίες ραντεβού, ώρα και στοιχεία των καθαριστριών
  σας 48 ώρες πριν την επίσκεψή τους. Η ομάδα θα σας ενημερώσει εκ των προτέρων για τυχόν καθυστερήσεις ή ακυρώσεις και θα κανονίσει εναλλακτικές λύσεις για να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία. Θα λαμβάνετε επίσης το ενημερωτικό μας δελτίο και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε νέα μας

 • Τι είναι μια επαγγελματική υπηρεσία καθαρισμού γραφείων ;
  Τι είναι μια επαγγελματική υπηρεσία καθαρισμού;

  Ο επαγγελματικός καθαρισμός ή ο καθαρισμός συμβολαίου είναι καθαρισμός ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα που παρέχεται από εταιρεία καθαρισμού σε επιχειρήσεις, εγκαταστάσεις εκπαίδευσης ή υγειονομικής περίθαλψης και δημόσια κτίρια. Συχνά αποκαλούμενες ως διαχείριση εγκαταστάσεων, οι υπηρεσίες μπορεί να περιλαμβάνουν υπηρεσίες εξωτερικού η εσωτερικού καθαρισμού και συντήρησης, όπως καθαρισμό παραθύρων, υδρορροές, καθαρισμό προσόψεων και οροφής, συντήρηση καθαριότητας  και πλύσιμο με πιεστικά .

   

 • Πώς μπορώ να ξέρω ότι μπορώ να σας εμπιστευτώ

  Είμαστε μια 100{b63047afc41fab73fe48298100b89d38e23ba85c4db7ad990ebbe053e90abc40} έμπειρη εταιρεία με έδρα το Κέντρο της Αθήνας, αλλά εξυπηρετούμε όλες της περιοχές της Αττικής. Από το 2002. Έχουμε δεσμευτεί να χρησιμοποιούμε μόνο έμπειρους και αξιόπιστους καθαριστές που ζουν κοντά στην περιοχή σας. Όλα τα μέλη της ομάδας καθαρισμού μας είναι επίσης ασφαλισμένα ,εκπαιδευμένα και δεσμευμένα και πάνω απο ολα όλοι οι συνεργάτες μας είναι επαγγελματιες με πανω απο 15 χρόνια προϋπηρεσία στους καθαρισμούς χώρων και τηρούν αυστηρά πρότυπα συνεργασίας

 • Μπορείτε να καθαρίσετε ολόκληρα κτίρια ή πολλά κτίρια;

  Ναι, σίγουρα μπορούμε. Οι υπηρεσίες καθαρισμού μας θα είναι προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

 • Χρειάζεται κάποιος από το προσωπικό μου να είναι εκεί όταν καθαρίζετε;

  Και βεβαία Όχι. Μπορούμε να καθαρίσουμε πριν ή μετά τις εργάσιμες ώρες ή όποια ώρα προτιμάτε. Οι υπηρεσίες καθαρισμού και τα ωράρια μας είναι προσαρμοσμένα στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Μπορούμε να έρθουμε κατά τις κανονικές εργάσιμες ώρες, εκτός ωραρίου ή ακόμα και αργά το βράδυ (3η βάρδια).

 • Μπορείτε να καθαρίσετε μετά από ειδικές εκδηλώσεις;

  Και βεβαία μπορούμε. Καλέστε εκ των προτέρων για να προγραμματίσετε έναν ειδικό καθαρισμό, ώστε να είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε πλήρως.

 • Μπορώ να κάνω έναν εφάπαξ καθαρισμό στο γραφείο ?

  Και βεβαία μπορείτε ? μπορουμε να πριν την συνεργασία μας να κανουμε έναν καλό εφάπαξ καθαρισμό ,αλλά μπορουμε να κανουμε ώστε να παραδώσουμε τον χώρο σε μια πολύ καλή κατάσταση για την μετέπειτα  συντήρηση του  .

 • Πόσο κοστίζει ο καθαρισμός γραφείου ?
  Κάθε σύμβαση τιμολογείται ξεχωριστά σε μια δωρεάν επισκεψη στην  τοποθεσίας χωρίς υποχρέωση. Σε κάθε περίπτωση θα βρείτε τις τιμές μας πολύ ανταγωνιστικές. Μπορείτε να κλείσετε ενα ραντεβου εκτίμησης χωρίς καμιά υποχρέωση και να εχετε μια ολοκληρωμένη εικονα αναφορικά με τις υπηρεσίες μας και τις τιμές μας.
  • Επιλέξτε Τοποθεσία
  • Επιλέξτε Υπηρεσία
  • Επιλέξτε Υπηρεσίες
  • Ειδικά πεδία
  • Επιλέξτε συνεργάτη
  • Επιλέξτε Ημερα & Ώρα
  • Enter Information
  • Μέθοδος πληρωμής
  • Verify Order Details
  • Επιβεβαίωση

  Επιλέξτε Τοποθεσία

  Επιλέξτε μια τοποθεσία στην οποία θέλετε να εκτελείται η υπηρεσία

  Επιλέξτε Τοποθεσία

  Επιλέξτε μια τοποθεσία στην οποία θέλετε να εκτελείται η υπηρεσία

  Επιλέξτε Υπηρεσία

  Επιλέξτε μια υπηρεσία για την οποία θέλετε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού

  Επιλέξτε Υπηρεσίες

  Επιλέξτε επιπλέον υπηρεσίες που θέλετε να προσθέσετε στην κράτησή σας.

  Ειδικά πεδία

  Απαντήστε σε αυτό το σύνολο ερωτήσεων για να συνεχίσετε. Apantíste se aftó to sýn

  Επιλέξτε συνεργάτη

  Μπορείτε να επιλέξετε έναν συγκεκριμένο συνεργατη για να εκτελέσει την υπηρεσία σας ή να επιλέξετε κάποιον για να σας εκχωρήσει αυτόματα έναν

  Επιλέξτε Ημερα & Ώρα

  Κάντε κλικ σε μια ημερομηνία για να δείτε ένα χρονοδιάγραμμα των διαθέσιμων ημερων, κάντε κλικ σε μια πράσινη χρονοθυρίδα για να την κρατήσετε

  Enter Information

  Δώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να σας στείλουμε μια επιβεβαίωση και άλλα στοιχεία επικοινωνίας

  Μέθοδος πληρωμής

  Μπορείτε είτε να πληρώσετε online χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα ή το PayPal ή μπορείτε να πληρώσετε κατά την άφιξη με μετρητά

  Verify Order Details

  Ελέγξτε ξανά τα στοιχεία της κράτησής σας και κάντε κλικ στο κουμπί υποβολής εάν όλα είναι σωστά

  Επιβεβαίωση

  Το ραντεβού σας έχει προγραμματιστεί με επιτυχία. Διατηρήστε αυτήν την επιβεβαίωση για το αρχείο σας.
  Ερωτήσεις ?
  Call (858) 939-3746 for help

  Επιλογή τοποθεσίας

  Επιλογή τοποθεσίας
  Επιλογή υπηρεσίας
  Επιλέξτε επιπλέον υπηρεσίες
  Ειδικά πεδία
  Επιλογή συνεργάτη
  Επιλογή ημερομηνίας και ώρας
  Πληροφορίες πελάτη
  Τα στοιχεία πληρωμής σας
  Επαληθεύστε τα στοιχεία κράτησης
  Επιβεβαίωση ραντεβού
  Αθήνα Αττική
  Αθηνα
  Βόρεια προαστεια
  Κηφισιά
  Περίληψη
 • Έχετε πελάτες και εμπειρία στον δικό μας χώρο ?

  Έχουμε πελάτες σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς, επομένως η διαμόρφωση της παράδοσης βάσει των αναγκών σας είναι το κλειδί. Ο τακτικός καθαρισμός σας μπορεί να μην είναι καθημερινός και μπορεί να θέλετε να έχετε υπηρεσίες καθαρισμού εφάπαξ, καθαρισμό παραθύρων και χαλιών ή δαπέδου ως πρόσθετες υπηρεσίες.

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις που να ταιριάζουν με το τρέχον φίλτρο

 

Κράτηση υπηρεσιών καθαρισμού γραφείων

Δωρεάν προγραμματισμός και Κράτηση υπηρεσιών
Βήμα 1
Επιλέξτε μια τοποθεσία στην οποία θέλετε να εκτελείται η υπηρεσία.και στην συνέχεια επιλέξτε μια υπηρεσία για την οποία θέλετε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού

Βημα 2
Κάντε κλικ σε μια ημερομηνία για να δείτε ένα χρονοδιάγραμμα των διαθέσιμων ήμερων, κάντε κλικ σε μια πράσινη χρονοθυρίδα για την ώρα που θέλετε να πραγματοποιηθεί η υπηρεσία για να την κρατήσετε
Step 3
Επιλέξτε έναν συγκεκριμένο συνεργάτη για να εκτελέσει την υπηρεσία σας ή να επιλέξετε κάποιον για να σας εκχωρήσει αυτόματα έναν,και σας καλούμε για επιβεβαίωση στοιχείων και να προγραμματίσουμε είτε ένα δια ζώσης ραντεβού ,είτε να προχωρήσουμε άμεσα στον προγραμματισμό του καθαρισμού ανάλογα με το είδος της υπηρεσίας που έχετε ανάγκη
Κλείστε ραντεβού για καθαρισμό γραφείου

Υπηρεσίες επαναλαμβανόμενων καθαρισμών γραφείων και σπιτιού που μπορείτε να δείτε και να νιώσετε

Loading

 

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να λάβετε προσφορά

Οι εκτιμήσεις μας είναι δωρεάν και οι συμβουλές μας είναι απλές, ειλικρινείς και επαγγελματικές. Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε και να φροντίσουμε το σπίτι ή την επιχείρησή σας.
Katharismos.gr
https://maids.gr/booking/wp-content/uploads/2022/11/ΓΕΝΙΚΟΙ-ΚΑΘΑΡΣΜΟΙ.png
https://maids.gr/booking/wp-content/uploads/2022/11/housecleaning.png
maids
https://maids.gr/booking/wp-content/uploads/2022/11/genikoskatharismos-logo.png
Έχετε ερωτήσεις; Αναζητήστε τη βάση γνώσεών μας.